Jednoduchý recept

Těsto na ravioli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 30524
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

500 g Mouka pšeničná hladká
30 ml Olej olivový extra panenský
5 g Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 384kJ
17% Sacharidy 60 g
8% Tuky 6 g
16% Sodík 324 mg
16% Bílkoviny 9 g

Těsto na ravioli postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme mouku, sůl, pomalu přiléváme olej a promícháváme s moukou. Přilijeme ještě vlažnou vodu a vypracujeme těsto. Těsto by mělo být tužší, ale vláčné. Hotové těsto v míse uhladíme a necháme půl hodiny odležet.

2

Toto těsto se hodí na přípravu různých plněných těstovin, zejména je vhodné na ravioli.

Poznámka

Můžeme použít i polohrubou mouku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept