Recept

Kuřecí plátky na estragonu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 30526

Ingredience

30 g Estragon
800 g Kuřecí prsa
6 g Pepř černý mletý
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
8 g Sůl
2 dl Víno bílé
3 dl Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 504 kcal
Kilojoule 2 110kJ
4% Sacharidy 14 g
33% Tuky 25 g
68% Sodík 1 g
84% Bílkoviny 47 g

Kuřecí plátky na estragonu postup přípravy receptu:

1

Maso naklepeme přes mikroten, osolíme, opepříme, rozložíme na pánev. Zalijeme vínem a vývarem, přidáme prolisovaný česnek a estragon. Vaříme na mírném ohni asi 10 minut, až je maso měkké. Děrovanou naběračkou maso z pánve vyjmeme, zakryjeme a uchováme teplé. Zbylou šťávu na pánvi svaříme 10-15 minut na třetinu objemu, potom přimícháme smetanu a znovu povaříme pár minut, aby omáčka zhoustla. Přidáme nasekaný estragon, dosolíme a servírujeme plátky masa zalité estragonovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept