Langusta na grilu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Langusta na grilu
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 30528 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
600 g | Langusta |
30 g | Máslo čerstvé |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 366kJ
0% Sacharidy 0 g
20% Tuky 15 g
15% Sodík 302 mg
79% Bílkoviny 45 g
Uhlovodany | 97,2mg |
---|---|
Cholesterol | 339,0mg |
Draslík | 784,9mg |
Vláknina | 79,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 18,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Langusta, Máslo čerstvé, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Langusta na grilu postup přípravy receptu:
1 | Langustu rozkrojíme, vydlabeme hnědý vnitřek a střeva. Hnědou hmotu smícháme s máslem, osolíme a opepříme. |
2 | Langustu dáme na gril a grilujeme 5 minut, poté otočíme, potřeme máslovou směsí a grilujeme ještě 15 minut. |