Jednoduchý recept

Salát z langust a zeleniny

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30529
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

40 g Cukr krupice
40 g Fenykl sladký - hlíza
600 g Langusta
40 g Mrkev kořen
30 ml Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Salát hlávkový
1 špetka Sůl
60 g Tykev
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 708kJ
4% Sacharidy 13 g
33% Tuky 25 g
8% Sodík 154 mg
42% Bílkoviny 24 g

Salát z langust a zeleniny postup přípravy receptu:

1

Langustu 30 minut uvaříme, vychladlou zbavíme krunýře a obereme maso.

2

Salát omyjeme a natrháme na kousky.

3

Zeleninu očistíme, pokrájíme, krátce povaříme ve vroucí vodě.

4

Zeleninu přidáme k salátu, pokapeme zálivkou ze 100 ml vody, cukru a octa, navrch dáme kousky masa.

5

Osolíme a opepříme dle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept