Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30531

Ingredience

150 g Anglická slanina
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
150 g Cibule perlová
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
1 l Víno červené
300 ml Vývar rybí
1500 g Úhoř říční
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 851 kcal
Kilojoule 3 559kJ
4% Sacharidy 14 g
82% Tuky 61 g
23% Sodík 463 mg
55% Bílkoviny 31 g

Úhoří matelote postup přípravy receptu:

1

Úhoře pokrájíme na 3 cm dlouhé špalíčky.

2

Víno povaříme 20 minut, přidáme vývar, bylinky, sůl a pepř. Povaříme 20 minut pod bodem varu.

3

Z másla a mouky připravíme jíšku, minutu za stálého míchání povaříme a poté přidáme do omáčky.

4

Slaninu, pokrájené žampiony a cibulky osmažíme po dobu pěti minut na rozpálené pánvi.

5

Smaženou směs dáme do vinné omáčky, přidáme maso a uvedeme k varu.

6

Vaříme 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept