Recept

Paštika z kančího masa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30533

Ingredience

1 špetka Bobkový list
1 ks Bránice
2 špetka Jalovec
200 g Játra drůbeží
1000 g Kančí maso
20 ml Koňak Armaňak
50 ml Likér rybízový
12 g Mléko plnotučné sušené
12 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
2 špetka Pepř černý mletý
25 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
600 g Vepřová krkovička
200 g Vepřová plec
100 g Vepřový lalok
150 ml Víno červené
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 808 kcal
Kilojoule 3 382kJ
4% Sacharidy 13 g
68% Tuky 51 g
86% Sodík 2 g
117% Bílkoviny 66 g

Paštika z kančího masa postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na menší kousky, smícháme se solí, pepřem, kořením a vínem, utřeným česnekem a likérem. Necháme marinovat přes noc.

2

Marinovanou směs nahrubo umeleme, přidáme sušené mléko, mouku, armaňak a vejce. Vše dobře promícháme a směsí naplníme formu vyloženou bránicí. Formu překryjeme dvojitou vrstvou alobalu a dáme péct při 180 °C na 90 minut.

3

Upečenou paštiku necháme vychladnout a poté přemístíme do chladničky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept