Recept

Frikasé z divokého králíka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30543

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
200 g Cibule perlová
2500 g Divoký králík
60 ml Olej stolní
3 špetka Pepř černý mletý
3 špetka Sůl
500 ml Víno červené
200 ml Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek
150 g Žampiony čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 789 kcal
Kilojoule 3 300kJ
3% Sacharidy 10 g
37% Tuky 28 g
29% Sodík 584 mg
169% Bílkoviny 95 g

Frikasé z divokého králíka postup přípravy receptu:

1

Maso naporcujeme na menší kusy.

2

Osolíme, opepříme, osmahneme 15 minut na rozpáleném oleji.

3

Přidáme pokrájené cibulky, žampiony a slaninu.

4

Smažíme 15 minut, poté zaprášíme moukou a smažíme dalších 5 minut.

5

Přilijeme vývar a víno, přidáme pokrájený česnek a svazek bylin.

6

Přiklopené dusíme 40 minut.

7

Z omáčky odebereme přebytečný tuk, osolíme a opepříme dle potřeby, posypeme sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept