Jednoduchý recept

Vývar z kančího masa

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30547
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

180 g Cibule
2 g Hřebíček
3 kg Kosti srnčí
180 g Mrkev kořen
2 g Pepř černý celý
4 g Sůl
0,5 l Víno portské
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 020kJ
6% Sacharidy 23 g
0% Tuky 0 g
21% Sodík 426 mg
2% Bílkoviny 1 g

Vývar z kančího masa postup přípravy receptu:

1

Kosti dáme do hrnce, zalijeme 3 l studené vody a vínem.

2

Uvedeme k varu, přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme.

3

Vaříme na mírném plameni 3 hodiny.

4

Během varu odstraňujeme tuk, je-li potřeba přiléváme vodu.

5

Z hotového vývaru vyjmeme kosti a zeleninu.

6

Vývar je vhodný do zvěřinových omáček a k podlévání masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept