Jednoduchý recept

Cumberlandská omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 3055
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 špetka Hořčice v prášku
1 kávová lžička Martell cognac
1 špetka Pepř cayenský
1 ks Pomeranče
1 ks Šalotka
4 polévková lžíce Víno červené
2 polévková lžíce Víno portské
1 špetka Zázvor mletý
150 g Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 634kJ
42% Sacharidy 151 g
1% Tuky 1 g
2% Sodík 37 mg
12% Bílkoviny 7 g

Cumberlandská omáčka postup přípravy receptu:

1

Pomerančovou kůru nastrouháme a šťávu vylisujeme.

2

Poté kůru společně s nasekanou šalotkou povaříme v červeném víně, dokud nevznikne hustý sirup.

3

Smícháme rybízové želé, 3lžíce pomerančové šťávy a portské víno a vmícháme do sirupu. Dochutíme koňakem, mletým zázvorem, hořčicí a pepřem.

4

Omáčka je vhodná k paštikám z masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept