Jednoduchý recept

Makarony s ančovičkami a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (14%)
ID receptu: 30557
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

100 g Ančovičky konzervované
6 stroužek Česnek
400 g Makarony milánské
20 g Máslo tradiční
100 g Petržel kudrnka
10 g Sůl
100 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 568 kcal
Kilojoule 2 377kJ
17% Sacharidy 63 g
31% Tuky 23 g
281% Sodík 6 g
43% Bílkoviny 24 g

Makarony s ančovičkami a sýrem postup přípravy receptu:

1

Uvaříme makarony, scedíme je a odložíme.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme prolisovaný česnek a lehce opečeme. Nakrájené ančovičky přidáme do pánve, mírně osolíme a společně opékáme asi 2 minuty. Poté směs smícháme s makarony a nasekanou petrželkou.

3

Na závěr vše posypeme strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept