Recept

Tandorri z jehněčího masa

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30571

Ingredience

1 ks Citrony
1500 g Jehněčí plec
400 ml Jogurt bílý
6 g Kmín celý
4 g Koriandr čerstvý
4 g Kurkuma
4 g Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř cayenský
6 g Zázvor celý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 752kJ
2% Sacharidy 6 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 179 mg
93% Bílkoviny 52 g

Tandorri z jehněčího masa postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na 3 cm velké kousky, pokapeme citronovou šťávou, okořeníme kmínem.

2

Přimícháme jogurt, sekaný zázvor, sekaný koriandr, kurkumu, papriku a utřený česnek. Promícháme a necháme marinovat 4 hodiny.

3

Maso grilujeme nad grilem po dobu 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept