Recept

Jehněčí ragú na koriandru

  • Libanon
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 30598

Ingredience

1 ks Badyán
5 ks Cibulka jarní
500 ml Hovězí vývar základní
750 g Jehněčí kýta
8 ks Kardamom
2 kávová lžička Koriandr mletý
150 g Meruňky sušené
300 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Skořice celá
3 stroužek Česnek
150 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 920 kcal
Kilojoule 3 848kJ
29% Sacharidy 103 g
284% Tuky 213 g
25% Sodík 497 mg
89% Bílkoviny 50 g

Jehněčí ragú na koriandru postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Vyjmeme a necháme stranou. Ve výpeku podusíme oloupané šalotky a česnek. Kardamom spolu s ostatním kořením přidáme k šalotce s česnekem, přimícháme opečené maso, sušené meruňky a vše podlijeme vývarem. Ochutíme octem a zvolna dusíme cca 70 minut.

2

Asi 10 minut před koncem dušení přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou mrkev a jarní cibulku.

3

Pokrm upravíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept