Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 30606

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
125 g Fazole
125 g Kapusta hlávková
2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
250 g Pórek
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
2 polévková lžíce Rýže arborio
20 g Sýr Parmezán
1 g Sůl
1,5 l Vývar drůbeží
6 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 746 kcal
Kilojoule 3 122kJ
15% Sacharidy 53 g
248% Tuky 186 g
76% Sodík 2 g
31% Bílkoviny 17 g

Zeleninová minestra postup přípravy receptu:

1

Tmavé fazole dáme na noc namočit do velké mísy s vodou. Fazole scedíme, dáme do hrnce, zalijeme čerstvou vodou a vaříme do měkka.

2

V jiném kastrolu zpěníme na troše oleje nadrobno nakrájenou cibuli, 2 na kousky nakrájené řapíky celeru, na kostičky nakrájenou mrkev a vše cca 3 minuty opékáme.

3

Přidáme rajčata z konzervy bez šťávy, protlak, 1 utřený stroužek česneku, sůl a pepř. Dusíme pod pokličkou cca 20 minut.

4

Přidáme vývar, na tenká kolečka nakrájený pórek, nadrobno nakrájenou hlávkovou kapustu, rýži a vaříme ještě cca 20 minut.

5

Přidáme zcezené fazole.

6

Na talíři postrouháme parmezánem.

Poznámka

Místo drůbežího vývaru může být zeleninový.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept