Recept

Kuřecí soté s žampióny

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 30644

Ingredience

120 g Cibule
40 ml Koňak Armaňak
1300 g Kuře
60 ml Olej stolní
2 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 16% (pochoutková)
2 špetka Sůl
100 ml Víno bílé
150 ml Vývar telecí
400 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 981 kcal
Kilojoule 4 105kJ
2% Sacharidy 9 g
94% Tuky 71 g
20% Sodík 398 mg
117% Bílkoviny 66 g

Kuřecí soté s žampióny postup přípravy receptu:

1

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a 25 minut smažíme na rozpáleném oleji. Přidáme cibuli pokrájenou na drobné kousky a restujeme 5 minut. Přisypeme pokrájené žampiony a dusíme 20 minut. Poté podlijeme vínem a armaňakem a povaříme 5 minut. Přilijeme vývar a smetanu, osolíme, opepříme a zakryté pokličkou dusíme ještě 40 minut.

2

Podle chuti případně dosolíme a připepříme a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept