Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 115 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30648
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1000 g Králík
2 špetka Pepř černý mletý
12 ml Protlak rajčatový
150 g Rajčata
160 g Šalotka
2 špetka Sůl
250 ml Víno bílé
250 ml Vývar drůbeží
400 g Žampiony čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 580 kcal
Kilojoule 2 429kJ
3% Sacharidy 12 g
27% Tuky 20 g
33% Sodík 662 mg
115% Bílkoviny 65 g

Frikasé z králíka postup přípravy receptu:

1

Králíka naporcujeme na 10 dílů, osolíme, opepříme a smažíme 20 minut na rozpáleném oleji.

2

Přidáme pokrájené šalotky i žampiony, poté smažíme dalších 10 minut.

3

Následně přilijeme víno a vaříme ještě 10 minut.

4

Přidáme plátky rajčat, protlak, utřený česnek a vývar, zakryté dusíme 75 minut.

5

Osolíme a opepříme dle chuti.

6

Podáváme posypané sekanou petrželí.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept