Pečené holoubě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pečené holoubě
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 30652 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 ks | Holoubata |
80 ml | Olej stolní |
4 špetka | Pepř černý mletý |
4 špetka | Sůl |
4 g | Tymián čerstvý |
Nutriční hodnoty jedné porce
31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 543kJ
0% Sacharidy 0 g
57% Tuky 43 g
19% Sodík 386 mg
93% Bílkoviny 53 g
Uhlovodany | 438,9mg |
---|---|
Cholesterol | 281,2mg |
Draslík | 720,9mg |
Vláknina | 439,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,2mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 13,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Holoubata, Olej stolní, Sůl, Tymián čerstvý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pečené holoubě postup přípravy receptu:
1 | Holoubatům svážeme nožky k sobě, potřeme olejem, okořeníme. Pečeme při 210 °C 25 minut. |
2 | Před servírováním necháme 10 minut odležet. |