Jednoduchý recept

Pečená srnčí kýta

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30653

Ingredience

60 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 g Rozmarýn čerstvý
2000 g Srnčí kýta
1 špetka Sůl
3 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 618 kcal
Kilojoule 2 586kJ
0% Sacharidy 0 g
28% Tuky 21 g
11% Sodík 219 mg
179% Bílkoviny 101 g

Pečená srnčí kýta postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme a okořeníme. Olej rozpálíme na pánvi a osmahneme na něm maso ze všech stran. Kýtu přeložíme do pekáčku a pečeme 60 minut při 190 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept