Jednoduchý recept

Škubánky opečené na tuku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30673
Kategorie: Brambory

Ingredience

80 g Sádlo škvařené
1 balení Škubánky v prášku

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 751kJ
0% Sacharidy 0 g
27% Tuky 20 g
0% Sodík 5 mg
0% Bílkoviny 0 g

Škubánky opečené na tuku postup přípravy receptu:

1

Škubánky připravíme ze suché směsi podle návodu na obalu.

2

Když jsou hotové, vykrajujeme lžící namočenou v sádle škubánky a smažíme v rozpáleném tuku.

Poznámka

Podáváme se salátem z kysaného zelí. Podle chuti můžeme škubánky před smažením potřít česnekem utřeným se solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept