Škubánky opečené na tuku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Škubánky opečené na tuku
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 30673 |
Kategorie: | Brambory |
Ingredience
80 g | Sádlo škvařené |
1 balení | Škubánky v prášku |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 19,4mg |
Draslík | 3,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 7,4mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sádlo škvařené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Škubánky v prášku nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Škubánky opečené na tuku postup přípravy receptu:
1 | Škubánky připravíme ze suché směsi podle návodu na obalu. |
2 | Když jsou hotové, vykrajujeme lžící namočenou v sádle škubánky a smažíme v rozpáleném tuku. |
Poznámka
Podáváme se salátem z kysaného zelí. Podle chuti můžeme škubánky před smažením potřít česnekem utřeným se solí.