Recept

Polévka z mořských ryb a kukuřice

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 30680

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Brambory
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 ks Citrony
125 g Dýně
500 g Kukuřice
30 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
250 ml Protlak rajčatový
1 g Sůl
250 g Treska aljašská
0,3 kávová lžička Tymián sušený
1,3 l Vývar rybí
12 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 677kJ
24% Sacharidy 88 g
27% Tuky 20 g
57% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 31 g

Polévka z mořských ryb a kukuřice postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo, přidáme nadrobno nakrájenou malou cibuli a dva utřené stroužky česneku. Opékáme, než začnou měnit barvu.

2

Přidáme sladkou kukuřici, na kostičky nakrájenou dýni, na kostky nakrájený brambor a nasekanou chilli papričku bez semen. Dusíme ještě cca 5 minut pod pokličkou.

3

Přilijeme vývar, přidáme rajčatový protlak, bobkový list, sůl, pepř, tymián, vaříme do měkka cca 15 minut.

4

Přidáme na velké kousky nakrájené tužší bílé rybí maso a jen krátce prohřejeme.

5

Odstraníme bobkový list a podáváme zdobené citronem.

Poznámka

Dýni lze nahradit cuketou, rybí vývar lze nahradit drůbežím nebo zeleninovým. Rybí maso můžeme nahradit mořskými plody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept