Jednoduchý recept

Omeleta z kysaného zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 30690
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Paprika červená
60 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
200 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 026kJ
1% Sacharidy 4 g
26% Tuky 20 g
26% Sodík 526 mg
22% Bílkoviny 13 g

Omeleta z kysaného zelí postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme překrájené, vody zbavené kysané zelí, rovnoměrně je rozložíme na pánev. Podusíme pod pokličkou asi 5 minut.

2

Vejce rozšleháme, osolíme, vlijeme na zelí a necháme ztuhnout.

3

Hotovou omeletu rozpůlíme a upravíme na talíře. Ozdobíme proužky červené papriky.

4

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept