Recept

Karbanátky z mletých slanečků

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30695

Ingredience

1 polévková lžíce Kopr čerstvý
250 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Slaneček
3 polévková lžíce Strouhanka
2 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Zakysaná smetana
100 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 944kJ
6% Sacharidy 22 g
35% Tuky 26 g
50% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Karbanátky z mletých slanečků postup přípravy receptu:

1

Slanečky na chvíli namočíme do části mléka, vyjmeme a stáhneme z kůže. Žemle navlhčíme zbylým mlékem, vymačkáme a umeleme spolu se slanečky.

2

Do směsi přidáme 2 žloutky, 1 bílek, zakysanou smetanu a nasekaný kopr. Vše dobře promícháme.

3

Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky, potřeme je rozšlehaným bílkem a obalíme ve strouhance.

4

Karbanátky smažíme na pánvi na másle dozlatova.

5

Vhodnou přílohou jsou smažené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept