Recept

Slanečci v olejové omáčce

  • Švédsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30696

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
750 g Slaneček
1 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 492 kcal
Kilojoule 2 060kJ
2% Sacharidy 7 g
40% Tuky 30 g
86% Sodík 2 g
83% Bílkoviny 46 g

Slanečci v olejové omáčce postup přípravy receptu:

1

Slanečky namočíme do studené vody na 12 hodin.

2

Potom ryby očistíme a nakrájíme na řezy široké asi 1 cm. Urovnáme na servírovací mísu.

3

Všechny přísady na omáčku kromě kopru a petrželky smícháme a nalijeme na slanečkové řezy. Posypeme nasekaným koprem a petrželkou.

4

Pokrm před podáváním dobře vychladíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept