Recept

Makarony s koroptvím masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 30699
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Koroptev
100 g Máslo čerstvé
500 g Špagety, Makarony
2 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Parmezán
4 l Voda pitná
200 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,246 kcal
Kilojoule 5 213kJ
27% Sacharidy 99 g
49% Tuky 36 g
52% Sodík 1 g
208% Bílkoviny 117 g

Makarony s koroptvím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, vykuchanou a omytou koroptev uvaříme spolu s kořenovou zeleninou v osolené vodě.

2

Měkké maso vyjmeme, vykostíme a i s drůbky nadrobno nasekáme.

3

Ve vodě smíchané s koroptvím vývarem uvaříme makarony, slijeme a po okapání promícháme s koroptvím masem.

4

Nakonec vmícháme máslo a nastrouhaný sýr. Pokrm upravíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Koroptev můžeme nahradit srnčím nebo zaječím masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept