Recept

Rybí filé se žampiony a jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30720

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Filé rybí
2 ks Jablka
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 304 kcal
Kilojoule 1 271kJ
5% Sacharidy 18 g
14% Tuky 11 g
15% Sodík 304 mg
119% Bílkoviny 67 g

Rybí filé se žampiony a jablky postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli stát. Potom filé osolíme, opepříme a osmahneme na rozškvařené slanině nakrájené na kostičky.

2

Porce urovnáme do máslem vymazané zapékací formy, poklademe plátky očištěných žampionů a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

3

Měkké filé vyjmeme a do šťávy vložíme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a omytá, na plátky nakrájená jablka. Osolíme a lehce podusíme.

4

Porce filé upravíme na talíře a obložíme směsí jablek, žampionů, slaniny a cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept