Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30726

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Salám měkký
50 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 454kJ
3% Sacharidy 10 g
34% Tuky 26 g
70% Sodík 1 g
34% Bílkoviny 19 g

Žampionové ranečky postup přípravy receptu:

1

Salám nakrájíme na kostičky, vsypeme do mísy a přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a očištěné, na čtvrtky nakrájené hlavičky žampionů. Osolíme, opepříme a vše dobře promícháme.

2

Směs urovnáme na čtverce alobalu a každou porci dobře zabalíme.

3

Pečeme na plechu ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

4

Před podáváním alobal rozbalíme a pokrm zakapeme kečupem.

5

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept