Recept

Plněné masové krokety v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 30727
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Cibule
20 g Máslo čerstvé
500 g Maso mleté - mix
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Salám měkký
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1,5 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 558 kcal
Kilojoule 2 333kJ
6% Sacharidy 22 g
56% Tuky 42 g
75% Sodík 2 g
40% Bílkoviny 23 g

Plněné masové krokety v alobalu postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme mleté maso s 1 vejcem, hladkou moukou, předem navlhčenou a vymačkanou žemlí, nasekanou cibulí, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Vše dobře promícháme.

2

Z masové směsi vytvarujeme 4 placky a každou poklademe 1/4 uvařeného vejce, kouskem salámu a 1/4 okurky. Stočíme do tvaru šišky, vložíme do alobalu potřeného máslem a dobře zabalíme.

3

Krokety pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 20 minut.

4

Potom alobal otevřeme a maso ještě chvíli dopékáme.

5

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept