Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 3077
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 stroužek Česnek
100 g Chléb konzumní
0,5 krajíc Chléb toastový
1 ks Cibule
0,5 polévková lžíce Ocet vinný
100 g Okurka salátová
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
75 g Paprika zelená
75 g Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
250 g Rajčata
100 ml Rajčatová šťáva
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 123 kcal
Kilojoule 515kJ
6% Sacharidy 23 g
3% Tuky 2 g
3% Sodík 67 mg
7% Bílkoviny 4 g

Polévka Gaspacho postup přípravy receptu:

1

Oloupaná rajčata, očištěné okurky, papriky a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Část oddělíme a použijeme jako vložku do polévky. Do větší části zeleniny přidáme česnek, rajčatový protlak, vinný ocet, olivový olej, rajčatovou šťávu,sůl, pepř a namočený toastový chléb a vše důkladně rozmixujeme. Do rozmixované polévky přidáme zbylou zeleninu a dáme na 2 hodiny chladit do lednice.

2

Vychladlou polévku podáváme ozdobenou bazalkou a pečenými krutonky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept