Recept

Růžové a zelené farfalle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 30827
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
350 g Cuketa
225 g Krevety tygří - loupané
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
75 ml Smetana na vaření
1 špetka Sůl
300 g Těstoviny Farfalle
60 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 910kJ
17% Sacharidy 62 g
18% Tuky 14 g
6% Sodík 112 mg
43% Bílkoviny 24 g

Růžové a zelené farfalle postup přípravy receptu:

1

V hluboké pánvi zahřejeme máslo, vložíme pokrájené na tenká kolečka jarní cibulky a smažíme za častého míchání 5 minut. Přidáme cukety, sůl, pepř, za stálého míchání smažíme 5 minut. Přelijeme vínem, necháme vzkypět. Poté přikryjeme pokličkou a vaříme 10 minut při mírné teplotě.

2

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu a mezitím přilijeme k zelenině smetanu a vaříme dalších 10 minut, aby se omáčka mírně vyvařila.

3

Poté přidáme do omáčky krevety, dle potřeby dochutíme. Na hotové těstoviny nalijeme omáčku a posypeme petrželkou. Promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept