Recept

Penne s krevetami a pernodem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 30829
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 polévková lžíce Kopr čerstvý
225 g Krevety tygří - loupané
1 špetka Pepř černý mletý
40 ml Pernod
200 ml Smetana čerstvá ke šlehání
1 špetka Sůl
350 g Těstoviny penne
250 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 144kJ
18% Sacharidy 66 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 310 mg
46% Bílkoviny 26 g

Penne s krevetami a pernodem postup přípravy receptu:

1

Smetanu a rybí vývar vložíme do hluboké pánve a uvedeme do varu. Za stálého míchání vaříme při mírné teplotě 15 minut, až se tekutina vyvaří na polovinu. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.

2

Do smetanové omáčky přidáme pernod a krevety, podle potřeby osolíme a opepříme. Krevety mírně prohřejeme. Těstoviny přelijeme omáčkou, přidáme kopr a důkladně promícháme. Podáváme posypané trochou nakrájeného kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept