Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 30842
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
800 g Kuřecí prsa
100 g Máslo čerstvé
4 dl Olej rostlinný
30 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
100 g Strouhanka
8 g Sůl
100 g Sýr Parmezán
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

76% Kalorie 1,498 kcal
Kilojoule 6 269kJ
5% Sacharidy 17 g
180% Tuky 135 g
80% Sodík 2 g
100% Bílkoviny 56 g

Kyjevské řízky postup přípravy receptu:

1

Kuřecí řízky naklepeme přes mikroten, osolíme, opepříme a rozložíme na pracovní desce. V míse utřeme rozměklé máslo s prolisovaným česnekem a bylinkami, rozdělíme na 4 díly a každý díl rozprostřeme na střed plátku masa. Plátek přehneme a sepneme párátky, aby se neotvíral. Každou porci obalíme v rozšlehaném vejci a nastrouhaném parmezánu, rozložíme na talíř a necháme v lednici 20 minut odležet.

2

Uleželé, naplněné řízky znovu obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance a osmažíme dozlatova v hlubší pánvi na rozpáleném oleji.

3

Podáváme např. s vařenými bramborami nebo zeleninovým salátem ozdobené petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept