Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30864

Ingredience

10 g Citronová kůra
100 g Cukr krupice
1 špetka Hřebíček
100 g Mandle
20 g Mouka polohrubá
120 g Máslo čerstvé
1 špetka Skořice mletá
80 g Strouhanka
200 g Třešně
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 643kJ
14% Sacharidy 49 g
58% Tuky 44 g
11% Sodík 222 mg
27% Bílkoviny 15 g

Nákyp s třešněmi postup přípravy receptu:

1

80g másla smícháme s cukrem a žloutky a ušleháme do bělavé pěny.

2

Přidáme nastrouhanou kůru, koření a mandle.

3

Do směsi přimícháme strouhanku.

4

Bílky vyšleháme v tuhý sníh a vmícháme k těstu.

5

Zapékací formu vymažeme máslem a vysypeme moukou, těsto do ní nalijeme, povrch poklademe vypeckovanými třešněmi.

6

Pečeme ve vodní lázni 45 minut při teplotě 180°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept