Jednoduchý recept

Rajčatový protlak s ančovičkami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30872
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

50 g Ančovičky konzervované
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
30 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
30 ml Protlak rajčatový
600 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 550kJ
2% Sacharidy 8 g
12% Tuky 9 g
27% Sodík 541 mg
10% Bílkoviny 6 g

Rajčatový protlak s ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme vroucí vodou a oloupeme slupky.

2

Dužinu propasírujeme přes síto, přimícháme nastrouhaný česnek, sůl, pepř, bylinky a protlak.

3

Necháme hodinu vařit.

4

Ančovičky utřeme s olejem a paprikou.

5

Protlak odstavíme z plotny a vmícháme směs z ančoviček.

6

Vhodnou přílohou jsou například vařené těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept