Pomazánka z brynzy s lučinou a vejcem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z brynzy s lučinou a vejcem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 30875 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
100 g | Lučina smetanový sýr |
200 g | Sýr Brynza |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 873kJ
0% Sacharidy 1 g
23% Tuky 17 g
2% Sodík 32 mg
21% Bílkoviny 12 g
Uhlovodany | 181,0mg |
---|---|
Cholesterol | 98,1mg |
Draslík | 31,1mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Lučina smetanový sýr, Sýr Brynza mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka z brynzy s lučinou a vejcem postup přípravy receptu:
1 | Brynzu s lučinou dobře v misce rozšleháme a přidáme drobně nakrájená uvařená vejce. |