Recept

Pomazánka z vařeného uzeného a hovězího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 30888
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

120 g Anglická slanina
2 stroužek Česnek
300 g Hovězí maso vařené
30 ml Hovězí vývar základní
0,5 polévková lžíce Křen
3 ks Okurky nakládané
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
200 g Uzené maso vařené
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 145kJ
2% Sacharidy 6 g
56% Tuky 42 g
139% Sodík 3 g
43% Bílkoviny 24 g

Pomazánka z vařeného uzeného a hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Vařené hovězí maso spolu se slaninou a česnekem umeleme na masovém strojku. Vařené uzené maso jemně pokrájíme. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky, stejně tak nakrájíme okurky, omytý křen jemně nastrouháme. Vše dobře promícháme v míse, přisypeme mletou papriku a špetku soli. Je-li pomazánka příliš tuhá, lze ji zředit vývarem z hovězího masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept