Játrový pěna s uzeným sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Játrový pěna s uzeným sýrem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 30895 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
100 g | Máslo čerstvé |
150 g | Paštika játrová |
120 g | Smetana 33% (šlehačka) |
150 g | Sýr Eidam uzený 45% |
Nutriční hodnoty jedné porce
21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 697kJ
0% Sacharidy 2 g
52% Tuky 39 g
0% Sodík 0 mg
22% Bílkoviny 12 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 50,4mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 22,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Máslo čerstvé, Paštika játrová, Smetana 33% (šlehačka), Sýr Eidam uzený 45% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Játrový pěna s uzeným sýrem postup přípravy receptu:
1 | V míse šlehačem ušleháme změklé máslo s paštikou, do něj zašleháme tavený sýr. Poté vmícháme ustrouhaný sýr a na závěr zamícháme dobře ušlehanou smetanu. |