Pěna z drůbeží paštiky se smetanou a vejci - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 18 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pěna z drůbeží paštiky se smetanou a vejci
Celkový čas: | 18 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | kuba |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 30904 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
150 g | Paštika drůbeží |
120 ml | Smetana 33% (šlehačka) |
1 špetka | Sůl |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 823kJ
0% Sacharidy 1 g
23% Tuky 17 g
4% Sodík 79 mg
16% Bílkoviny 9 g
Uhlovodany | 181,0mg |
---|---|
Cholesterol | 124,5mg |
Draslík | 31,1mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Paštika drůbeží, Smetana 33% (šlehačka) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pěna z drůbeží paštiky se smetanou a vejci postup přípravy receptu:
1 | V misce šlehačem rozšleháme paštiku do pěny a postupně přidáváme smetanu. Poté osolíme a vmícháme drobně pokrájená vejce. Pěnu necháme pod fólií v chladničce vychladit. |