Jednoduchý recept

Jablková omáčka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30906
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

60 g Cibule
50 ml Citronová šťáva
180 g Jablka
30 g Máslo čerstvé
12 ml Med včelí
1 špetka Pepř černý mletý
4 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
300 ml Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 454kJ
3% Sacharidy 12 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 153 mg
3% Bílkoviny 2 g

Jablková omáčka postup přípravy receptu:

1

Cibuli a jablka oloupeme, pokrájíme na drobné kousky a necháme dusit 30 minut na másle. Poté přidáme vývar, med, citronovou šťávu, sůl, pepř a skořici, vaříme dalších 20 minut a vše rozmixujeme na pyré.

Poznámka

Omáčka se hodí k vepřovému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept