Zdravý recept

Jehněčí kýta vařená ve vývaru

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 165 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30916

Ingredience

1000 g Brambory
120 g Cibule
2 g Hřebíček
1500 g Jehněčí kýta
200 g Kedlubna
500 g Mrkev kořen
3 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
400 g Pórek
3 špetka Sůl
4 g Tymián čerstvý
4000 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 730 kcal
Kilojoule 3 055kJ
11% Sacharidy 41 g
307% Tuky 230 g
19% Sodík 380 mg
93% Bílkoviny 52 g

Jehněčí kýta vařená ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Kýtu ovážeme čistou utěrkou, zajistíme nití.

2

Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky.

3

Zeleninu přendáme do hrnce, zalijeme 4l vody, přidáme koření a bylinky.

4

Uvedeme k varu a vaříme 60 minut.

5

Poté přidáme oloupané a pokrájené brambory a vaříme ještě 40 minut.

6

Pak vložíme do vývaru kýtu a vaříme 40 minut.

7

Uvařené maso pokrájíme na plátky a ihned servírujeme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept