Jednoduchý recept

Grilovací mix

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30918
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Cibule
500 g Jehněčí plec
300 g Ledvinky jehněčí
500 g Lilek
50 ml Olej stolní
3 špetka Pepř černý mletý
150 g Rajčata
2 špetka Rozmarýn čerstvý
3 špetka Sůl
2 špetka Tymián čerstvý
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 254kJ
3% Sacharidy 13 g
23% Tuky 17 g
13% Sodík 260 mg
49% Bílkoviny 27 g

Grilovací mix postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a pokrájíme na menší kousky, přimícháme jednu pokrájenou cibuli, tymián, rozmarýn, sůl a pepř.

2

Necháme marinovat 60 minut.

3

Slaninu pokrájíme na proužky, marinované maso napichujeme na špejle, prokládáme slaninou.

4

Zbytek zeleniny očistíme, rajčata a cibuli rozpůlíme, lilky pokrájíme na silnější plátky.

5

Zeleninu osolíme a opepříme a dáme na gril společně se špízy.

6

Špízy grilujeme pět minut z každé strany, zeleninu deset, rajčata neotáčíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept