Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 255 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 230 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30923

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
180 g Cibule
1100 g Hovězí oháňka
70 g Mouka pšeničná hladká T 650
180 g Mrkev kořen
80 ml Olej olivový
3 špetka Pepř černý mletý
3 špetka Sůl
1000 ml Víno červené
500 ml Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,116 kcal
Kilojoule 4 671kJ
5% Sacharidy 19 g
36% Tuky 27 g
12% Sodík 239 mg
37% Bílkoviny 21 g

Oháňka na víně postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na 3 cm velké kousky, smícháme s pokrájenou cibulí a mrkví. Přidáme svazek bylin, vše zalijeme vínem a necháme zakryté fólií marinovat přes noc.

2

30 ml oleje rozpálíme na pánvi a osmahneme na něm zeleninu z marinády. Maso osmažíme dozlatova na zbytku oleje, přidáme ke smažené zelenině, přisypeme mouku a za stálého míchání smažíme 5 minut.

3

Z marinády vyjmeme bylinky, uvedeme ji k varu, necháme povařit 30 minut a přilijeme k masu a zelenině. Přidáme bylinky, vývar, sůl a pepř a zakryté dusíme 180 minut.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory či těstoviny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept