Zdravý recept

Hovězí vařené na niti

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 30926
Kategorie: Maso

Ingredience

90 g Celer - nať
180 g Cibule
1200 g Hovězí svíčková
2 g Hřebíček
180 g Mrkev kořen
3 g Pepř černý celý
200 g Pórek
20 g Sůl
2500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
3% Sacharidy 12 g
92% Tuky 69 g
71% Sodík 1 g
81% Bílkoviny 46 g

Hovězí vařené na niti postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky.

2

Přisypeme koření a přidáme bylinky.

3

Zalijeme vodou a přisypeme sůl.

4

Uvedeme k varu a vaříme 50 minut.

5

Poté vložíme maso na jednom konci pevně ovázaném nití.

6

Zavěsíme na vařečku položenou přes hrnec.

7

Vaříme 20 minut.

8

Vařené maso servírujeme pokrájené na plátky s oblohou z vařené zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept