Jednoduchý recept

Tuňáková omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3093
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

150 g Mušle v nálevu
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rajčata
1 špetka Sůl
325 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 104kJ
1% Sacharidy 5 g
16% Tuky 12 g
26% Sodík 525 mg
59% Bílkoviny 33 g

Tuňáková omáčka postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Na rozpáleném oleji orestujeme nasekaný česnek, přidáme rajčata a asi 5 minut podusíme.

3

Poté přidáme mušle, tuňáka a trochu nálevu z mušlí. Necháme projít varem, ochutíme solí a pepřem a přimícháme nasekanou petrželku.

Poznámka

Omáčka je vhodná ke špagetám či makaronům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept