Recept

Telecí pečeně s rajčatovou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30934
Kategorie: Maso

Ingredience

120 g Cibule
30 g Máslo čerstvé
40 ml Olej arašídový (podzemnicový)
3 špetka Pepř černý mletý
50 g Rajčata
3 špetka Sůl
1500 g Telecí kýta
75 g Tymián čerstvý
300 ml Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 624kJ
2% Sacharidy 9 g
38% Tuky 29 g
25% Sodík 508 mg
145% Bílkoviny 82 g

Telecí pečeně s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme sekaným tymiánem. Posypeme nahrubo nakrájenou cibulí a pečeme při 230 °C 15 minut.

2

Pečeni vyjmeme z trouby a zakryjeme alobalem, necháme odležet 30 minut.

3

Do pekáče přilijeme vývar, přidáme pokrájená rajčata a vaříme 5 minut. Poté osolíme, opepříme a přimícháme máslo. Plátky masa servírujeme s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept