Jednoduchý recept

Játra na benátský způsob

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30936
Kategorie: Maso

Ingredience

900 g Játra telecí
50 ml Koňak Armaňak
50 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 484kJ
1% Sacharidy 5 g
26% Tuky 19 g
8% Sodík 156 mg
53% Bílkoviny 30 g

Játra na benátský způsob postup přípravy receptu:

1

Játra osolíme, opepříme a osmažíme na rozpáleném másle s olejem.

2

Přidáme pokrájenou cibuli, necháme chvíli smažit, poté podlijeme vínem a koňakem.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept