Recept

Telecí řízky s vinnou omáčkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30941
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
3 špetka Pepř černý mletý
80 g Šalotka
200 ml Smetana 12% (konzumní)
3 špetka Sůl
1020 g Telecí kýta
60 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 611kJ
1% Sacharidy 4 g
31% Tuky 23 g
11% Sodík 226 mg
66% Bílkoviny 37 g

Telecí řízky s vinnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě.

2

Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném másle.

3

Smažíme 3 minuty z jedné strany a 2 minuty z druhé.

4

Maso vyjmeme z pánve.

5

Na pánev přidáme pokrájenou šalotku, povaříme 2 minuty.

6

Poté podlijeme vínem, povaříme 3 minuty a přilijeme smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept