Recept

Hovězí pečeně s rajčatovou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30943

Ingredience

1500 g Hovězí svíčková
30 g Máslo čerstvé
40 ml Olej arašídový (podzemnicový)
3 špetka Pepř černý mletý
50 g Rajčata
3 špetka Sůl
50 g Tymián čerstvý
300 ml Vývar telecí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 767kJ
1% Sacharidy 4 g
22% Tuky 17 g
24% Sodík 480 mg
152% Bílkoviny 85 g

Hovězí pečeně s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Maso potřeme olejem, osolíme, opepříme a posypeme sekaným tymiánem. Pečeme při 230 °C 15 minut, poté snížíme teplotu na 180 °C a pečeme dalších 45 minut.

2

Pečeni vyjmeme z trouby a zakryjeme alobalem. Do pekáče přilijeme vývar, přidáme pokrájená rajčata a vaříme 5 minut. Poté osolíme, opepříme a přimícháme máslo.

3

Plátky masa servírujeme s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept