Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30944
Kategorie: Přílohy

Ingredience

50 ml Hovězí vývar základní
130 g Máslo čerstvé
450 ml Mléko polotučné
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 627kJ
10% Sacharidy 34 g
31% Tuky 23 g
5% Sodík 101 mg
20% Bílkoviny 11 g

Yorkshirský pudink postup přípravy receptu:

1

Vejce rozšleháme s moukou, přilijeme mléko, vývar a 100g rozpuštěného másla.

2

Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým oříškem.

3

Zapékací formu vytřeme máslem, nalijeme do ní těsto a dáme péct při 220°C na 35 minut.

4

Servírujeme nakrájené lžící na menší kousky.

5

Yorkshirský pudink je vhodnou přílohou k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept