Grilované žebírko - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 42 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilované žebírko
Celkový čas: | 42 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 32 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 30946 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1000 g | Hovězí žebra |
3 špetka | Koření Steak 7 pepřů |
2 špetka | Pepř černý mletý |
2 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
40% Kalorie 791 kcal
Kilojoule 3 309kJ
0% Sacharidy 0 g
91% Tuky 68 g
13% Sodík 255 mg
72% Bílkoviny 41 g
Uhlovodany | 122,5mg |
---|---|
Cholesterol | 177,6mg |
Draslík | 651,9mg |
Vláknina | 95,3mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hovězí žebra, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Koření Steak 7 pepřů, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Grilované žebírko postup přípravy receptu:
1 | Maso necháme ohřát 30 minut při pokojové teplotě. |
2 | Osolíme, opepříme a okořeníme. |
3 | Grilujeme 5 minut z každé strany, poté ihned servírujeme. |