Jednoduchý recept

Velmi krvavý biftek

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 24 minut
Doba přípravy: 22 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 30947
Kategorie: Maso

Ingredience

360 g Hovězí roštěnka vys. peč.
30 g Máslo čerstvé
20 ml Olej arašídový (podzemnicový)
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 632 kcal
Kilojoule 2 645kJ
0% Sacharidy 0 g
63% Tuky 47 g
6% Sodík 116 mg
92% Bílkoviny 52 g

Velmi krvavý biftek postup přípravy receptu:

1

Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě.

2

Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném oleji s máslem.

3

Smažíme 45 vteřin z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept