Jednoduchý recept

Nádivka z chleba

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 30949

Ingredience

70 g Chléb konzumní
100 g Játra drůbeží
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 g Vepřové maso mleté
2 stroužek Česnek
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 287kJ
3% Sacharidy 11 g
25% Tuky 19 g
8% Sodík 170 mg
40% Bílkoviny 23 g

Nádivka z chleba postup přípravy receptu:

1

Chleba pokrájíme na menší kostičky.

2

Zalijeme mlékem a necháme bobtnat.

3

Maso smícháme s pokrájenými játry, utřeným česnekem, pokrájenou šunkou a petrželí.

4

Přimícháme vejce a namočený chleba.

5

Osolíme a opepříme.¨

6

Nádivka se hodí k plnění drůbeže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept